prtotaalonderhoud 2

P&R totaalonderhoud RIOOLWERK

Rioolwerk

Voor het aanleggen van riolering bent u bij ons aan het juiste adres!
In Noord-Holland zijn wij de nummer één op het gebied van riooltechniek. Naast het aanleggen van riolering verrichten wij camera-inspecties, repareren wij uw riool waar nodig, verhelpen we verstoppingen en kunt u ons inhuren voor rioolaanpassingen.

Riolering aanleggen? Schakel een vakman in!

Het aanleggen van een riolering is specialistisch werk. Wanneer dat niet vakkundig gebeurt, kan dat verstoppingen, lekkages en stankoverlast tot gevolg hebben.
Onze monteurs zijn zeer ervaren op het gebied van riooltechniek.
Riolering aanleggen is voor hen dus geen enkel probleem.

Bij P & R Totaal Onderhoud bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast is snelheid ook een van de pluspunten van ons bedrijf. Door de regionale werkwijze kunnen wij overal snel aanwezig zijn. Vooral in spoedgevallen is dat erg prettig.

De beste service in omgeving Noord-Holland!

Woont u in de omgeving van Noord-Holland en heeft u een vakman nodig voor de aanleg van een riool? Onze monteurs staan voor u klaar!
Onze vakmannen adviseren u graag over de verschillende technieken. Welke aanpak in uw situatie het meest geschikt is, kunt u samen bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

P & R Totaal Onderhoud heeft ook een 24 uur 7 dagen per week rioolservice. Als u een verstopping heeft en het zelf niet meer kan verhelpen dan kunt u ons service nummer bellen en sturen wij gelijk een monteur naar u toe.
prtotaalonderhoud